A cerut-o de nevastă, dar stă cu ochii pe ea ca pe butelie! Simona Traşcă, spionată non-stop de logodnic

Chiar dacă ziua ei de naştere a fost pîn prima zi a anului, Simona Traşcă a petrecut abia acum alături de prietenii ei, la un restaurant de fiţe din Capitală. Logodnicul ei nu a fost alături de ea, dar se pare că a urmărit-o discret, din umbră.

De ziua ei, chiar în noaptea de Revelion, Vasi i-a făcut cel mai frumos cadou iubitei lui, şi anume inelul de logodnă, însoţit bineînţeles de întrebarea „Vrei să fii soţia mea?”, care a primit un răspuns afirmativ.


Acum, când blonda a ales să facă o altă petrecere de ziua ei, iubitul ei, Vasi nu a putut fi alături de ea, acesta fiind nevoit să părăsească ţara pentru două săptămâni. „Îmi pare rău că iubitul meu n-a putut să fie aici cu mine. Trebuie să stea două săptămâni în Paris", a declarat Simona.


Cu toate că nu a putut să fie fizic alături de ea, Vasi nu a ratat ocazia de a-şi răsfăţa iubita, dar şi de a-i face incă un cadou. „Cel mai frumos cadou de la el l-am primit de Revelion. Inelul de logodnă. Ce mi-aş putea dori mai mult? De data asta mi-a trimis un buchet de flori, prin intermediul prietenului lui, care a fost prezent la petrecere, cel mai probabil să mă spioneze, să vadă tot ceea ce fac”, a mai spus Simona Traşcă.

Citeşte şi:

VIDEO / Spune că e îndrăgostită lulea de logodnicul ei, dar se distrează de ziua ei cu un alt tânăr! Cine i-a dăruit un buchet de flori Simonei Traşcă

VIDEO / Simona Traşcă, forţată să se mărite: "Da, accept să fiu soţia ta"

VIDEO / Când credea că în sfârşit şi-a găsit fericirea, noi acuzaţii grave au apărut la adresa Simonei Traşcă: "Eşti o nesimţită că nu recunoşti că ai fost vara trecută cu mine pe iaht!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro