VIDEO / Când credea că în sfârşit şi-a găsit fericirea, noi acuzaţii grave au apărut la adresa Simonei Traşcă: "Eşti o nesimţită că nu recunoşti că ai fost vara trecută cu mine pe iaht!"

Simona Traşcă a venit în emisiunea "Răi da' buni" ca să vorbească despre nunta ei, dar a primit un telefon neaşteptat în direct.

Radiază de fericire de când a fost cerută de soţie, dar declaraţiile unui bărbat a lăsat-o mască. Acesta susţine că vara trecută a avut o aventură cu Simona Traşcă.

"Eu sunt Vasile şi vara trecută ai fost pe iaht cu mine în Insula Creta. Am filmuleţe şi poze cu el. I-am luat o blană albă de vulpe. Eşti o nesimţită că nu recunoşti că ţi-am luat lucruri scumpe şi te-am plimbat. Ai zis că mă aştepţi că divorţez", a declarat Vasile, marţi, în emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars.

"Eu nu am fost cu tine nicăieri. Eşti amnezic. Nu ştiu ce e cu tine omul? Tu urmăreşti să-mi strici relaţia", a spus Simona Traşcă. 

Bineînţeles, la telefon era Daniel Buzdugan care i-a făcut o farsă blondei.

Simona Traşcă este una dintre cele mai cunoscute blondine din showbiz-ul românesc, iar trecut ei amoros este unul cât se poate de tumultuos, finalul relaţiilor ei fiind marcat de câte un scandal de proporţii.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citește și:

Cine este bărbatul care îi va deveni soț Simonei Trașcă. Blonda l-a arătat întregii lumi
VIDEO / Simona Traşcă, prima declaraţie despre cererea în căsătorie! Care e povestea inelului şi de când se iubeşte cu viitorul soţ
O nouă nuntă în showbizul autohton! O blondă celebră fost cerută de soţie în noaptea de Revelion: "M-am rugat 13 ani la Dumnezeu şi l-am primit"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro