A concurat pe ”Insula Iubirii”, iar acum lucrează ca damă de companie în Italia! Imagini NECENZURATE

Andreea a fost una dintre tinerele care, de-a lungul reality-show-ului ”Insula Iubirii” a tot fost ”ispitită de unul dintre masculii de acolo, ea ajungând să se certe în fața camerelor de luat vederi cu iubitul ei, Bogdan. Cu toate acestea, el a iertat-o pentru ”rătăcirea” de moment, iar acum, ea pare să ”revină” la un obicei care, cu siguranță, îl va scoate din minți pe iubit.

După ce l-a înșelat cu Matei în Thailanda, pe ”Insula Iubirii”, Andreea recidivează. Dar, de data aceasta, pare-se, bărbații cu care își înșală iubitul sunt mult mai mulți. Pentru că, în mod ”ciudat”, tânăra pare să fi apelat la o metodă rapidă de a face bani.

Mai exact, ea lucrează ca escortă, în Milano, chiar în zona de fițe a capitalei modei italiene, iar prețurile pe care le practică pentru o oră de dezmierdări nu sunt deloc mici, pornind de la 100 de euro și ajungând la o sumă de două ori mai mare, în funcție de cerințele clienților care apelează la serviciile ei de damă de companie.


De altfel, pe site-ul pe care diverse domnișoare oferă servicii sexuale, Deea lucrează sub numele de Melissa. Mai mult, lipsită de inhibiții, ea nu a avut nicio reținere în a renunța la haine și a poza în cele mai incitante poziții, expunându-și cu generozitate sânii și restul părților corului pentru a-i convinge pe viitori clienți că ”investiția” făcută este una ”rentabilă”.

Citește și:

Cea mai controversată ispită de la "Insula Iubirii", îndrăgostită lulea de fostul ei soţ! Bianca Roman, în ipostază fierbinte cu bărbatul visurilor ei

Petra şi Ovidiu de la "Insula Iubirii", vacanţă în Paris! În ce ipostaze intime s-au fotografiat cei doi îndrăgostiţi

Ispita... a fost ispitită! Tomi de la „Insula iubirii” renunţă la frumusețile României pentru cele exotice! Spynews.ro a aflat detalii incredibile din viața sex-simbolului


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro