A crezut că face afacerea vieţii şi că va câştiga bani cu nemiluita! Nu ştia ce îl aşteaptă! Cea mai controversată ispită de la Insula Iubirii, apel disperat!

Şi-a dorit să îşi găsească jumătatea, dar nu a reuşit. După numeroase scandaluri amoroase în care a fost implicat, o controversată ispită de la „Temptation Island – Insula Iubirii”, s-a decis să renunţe la absolut tot, pentru a-şi reface viaţa, însă acum are probleme mari de sănătate.

Gândul de „a lua drumul străinătăţii” îl are de ceva timp, Tomy făcând chiar câteva demersuri în acest sens. „Am primit o ofertă foarte tentantă în Indonezia, iar pe parcurs îmi voi deschide propria afacere acolo. Mă gândesc să îmi cumpăr şi un apartament acolo", a spus Tomy, cu ceva timp în urmă.


După ce şi-a dus la bun sfărşit planul şi s-a mutat din România, Tomiţă Giurgea a sărbătorit reuşita printr-o vacanţă, iar apoi s-a întors pe plaiuri mioritice, pentru a se ocupa şi de afacerile lăsate aici. Chiar dacă ar fi trebuit să se simtă excelent după vacanţă, Tomy are probleme mari de sănătate, semn că stresul şi-a spus cuvântul în cazul lui. „Nu ştiu ce să mai fac. Îmi curge sânge din nas, din senin, şi foarte des. Nu am apucat să merg încă la medic”, a declarat Tomy.


Deşi a vizitat extrem de multe ţări, Tomy nu a reuşit încă să îşi facă o iubită, acesta fiind extrem de precaut, mai ales după scandalurile în care a fost implicat, imediat după terminarea show-ului. „Nu am încă o iubită. Aşa avea cine să aibă grijă şi de mine”, a mai spus Tomy.

Citeşte şi:

Cât de tare s-a săturat de românce? Ispita Tomiță lichidează tot în România și se refugiază într-o țară bântuită de cutremure și de terorism!

Deea de la "Insula Iubirii" a renunţat la "mască"! Fără pic de machiaj, tenul ei nu mai arată deloc ca în reviste

Deea de la "Insula Iubirii" reacţionează după ce Tomy a spus că s-a despărţit de ea!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro