A fost eliminată de "Burlac", iar acum şi-a găsit marea dragoste! Ba mai mult, pregătirile de nuntă sunt în toi

Emisiunea „Burlacul”, al cărei protagonist a fost Andrei Andrei, a fost una plină de surprize, de la început până la sfârşit. Toate aceste surprize au continuat chiar şi după terminarea concursului, cele care au luptat pentru inima burlacului reuşind să ne uimească chiar şi acum.

Acesta este şi cazul Sabinei, concurenta care a fost eliminată de Andrei Andrei chiar din primul episod, dar care a reuşit să reintre în competiţia la jumătatea acesteia, reuşind astfel să creeze cele mai multe controverse, mai ales în rândul fetelor, care nu au înţeles sub nicio formă întoarcerea ei.


De când a ieşit din competiţie, despre Sabina nu s-a mai ştiu nimic, asta până acum, când bruneta a anunţat cu surle şi trâmbiţe că se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă.


O simplă postare pe un site de socializare al unei fotografii cu ea purtând un voal de mireasă a stârnit o mulţime de reacţii din partea prietenilor virtuali ai fostei concurente de la „Burlacul”.


„Încă puţin”, a fost mesajul care a însoţit fotografia postată de Sabina, iar felicitările celor apropiaţi nu au întârziat să apară, semn că Sabina a reuşit să atragă simpatia multora, chiar dacă nu a stat foarte mult timp în competiţie. „Casă de piatră! Să fii fericită”, „Felicitări! Doamne ajută” sau „Te căsătoreşti? Dacă da, să fie într-un ceas bun”, au fost câteva dintre mesajele pe care Sabina le-a primit, iar ea le-a răspuns, bineînţeles: „Mulţumesc”.

Citeşte şi:

SEX de la prima întâlnire? Burlacul a avut parte de o surpriză!

VIDEO / S-au încins lucrurile la "Burlacul"! Una din concurente, condusă pe culmile plăcerii


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro