VIDEO / A spus TOT! Maria Constantin a vorbit despre burta ei de "gravidă"

Maria Constantin şi Marcel Toader sunt mai fericiţi ca oricând mai ales de când au devenit soţ şi soţie. Au avut o nunta ca în poveşti, iar acum se pregătesc de luna de miere.

Invitaţi în platoul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars, Maria Constantin şi Marcel Toader au vorbit despre nunta lor de vis. Blonda a explicat de ce a făcut burtă.

"De o săptămână toată lumea mă felicită. Asta e de bine, îmi place. Plecăm în vacanţă. Îmi doresc mult să văd Franţa. Am ascultat sfatul naşului, nu am avut emoţii. Noi am învăţat din greşeli, iar acum avem o relaţie frumoasă. Burtă am avut pentru că am mâncat mult la nuntă. Cununia religioasă a fost un moment wmoţionant pentru mine", a declarat Maria Constantin, miercuri, în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars.

Marcel Toader a fost căsătorit în trecut cu alte cinci femei. Prima soţie a lui Marcel a fost o franţuzoaică. Despre ea se ştie că l-a susţinut financiar, ca să intre în afaceri. A doua soţie a fost fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea. În 2005, Marcel s-a însurat cu cântăreaţa Anamaria Ferentz. Mariajul lor a durat doar câteva luni şi s-a terminat urât, artista acuzându-l de gelozie excesivă şi violenţă. La scurt timp de la divoţul de Anamaria Ferentz afaceristul s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 23 de ani decât el, Diana Ghenu, iar ultima soţie a fost Gabriela Cristea, de care a divorţat în 2013.

A.B.

Foto: Captura Antena Stars

Citeşte şi:

Maria Constantin şi Marcel Toader sunt soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu! Imagini EXCLUSIVE de la cea mai aşteptată nuntă

Costumele populare sunt în vogă la nunta Mariei Constantin şi a lui Marcel Toader! Domnişoarele de onoare au atras toate privirile


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro