Maria Constantin şi Marcel Toader sunt soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu! Imagini EXCLUSIVE de la cea mai aşteptată nuntă

+4 click pentru
galerie

În urmă cu doar câteva minute, Marcel Toader şi Maria Constantin au spus „DA” în faţa lui Dumnezeu. Cei doi şi-au unit destinele în sfânta taină a căsătoriei, pe pajiştea restaurantului unde va avea loc petrecerea.

Maria şi Marcel Toader au ales ca locaţie de nuntă un restaurant din Capitală, aflau pe malul unui lac, care să le ofere exact atmosfera feerică, dar şi tradiţională, pe care ei şi-au dorit-o la nuntă. Maria şi Marcel şi-au unit destinele în faţa ofiţerului Stării Civile în urmă cu o săptămână.

Atât naşii, cât şi nuntaşii au ales să poarte costume tradiţionale româneşti, pentru a se integra perfect în atmosfera de poveste creată de Maria şi Marcel Toader. Mirele a purtat un costum popular, complet, cu brâu din zona Olteniei. Naşul, Silviu Prigoană, a purtat un clop, iar naşa s-a conformat tradiţiei şi a ales un costum popular complet.

Maria Constantin a asortat buchetul de mireasă atât costumului popular, cât şi florilor pe care le-a purtat în păr, alegând mărgăritarul. Florile alese de Maria s-au potrivit perfect firii ei, dar şi a întregului concept al nunţii, de la ţinute şi încălţări, până la amenajarea localului.

Citeşte şi:

Coafură şic, machiaj natural. Cum arată mireasa Maria Constantin

Promisiunea pe care i-a făcut-o Marcel Toader în ziua nuntii Mariei Constantin. Nici măcar Gabriela Cristea nu a reuşit să obţină asta de la el

Mesajul Mariei Constantin postat chiar în această dimineaţă, în ziua nunţii cu Marcel Toader

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro