A vrut să-i întindă o capcană ca mai apoi s-o şantajeze! Lora, dezvăluiri despre cel care a vrut să-i înregistreze conversaţiile "Era să iasă foarte, foarte urât"

Lora dezvăluie sâmbătă, la „Star Chef”, emisiune difuzată de la 12:00 de Antena Stars, că a fost cât pe ce să fie șantajată și, ca și când asta nu ar fi fost de ajuns, persoana care a ales să o trădeze făcea parte din cercul ei de încredere.

Cântăreaţa spune că cineva încerca să înregistreze discuţiile particulare dintre ea şi echipa cu care lucra. „Am surprins pe cineva care înregistrase aproape trei ore discuții intime dintre mine și echipa mea de management. Bineînțeles că am șters. Era să iasă foarte, foarte urât”, declară ea.

Totul s-a întâmplat chiar la ea acasă, dar această experiență a ajutat-o să citească oamenii mai repede și să fie mai atentă în fața cui se deschide.

VIDEO / Lora, despre machiaj! Cât timp petrece artista în oglindă

Tot la „Star Chef”, Lora va mărturisi că cel mai mult își dorește ca bărbatul de lângă ea să nu o neglijeze, tocmai pentru că atunci când era mică mama ei era nevoită să muncească foarte mult și nu avea timp să îi acorde atenție. Cântăreața își dorește să aibă un copil și speră să fie o mamă bună, dar spune că, deocamdată, programul pe care îl are nu îi permite să se gândească serios la acest lucru.

VIDEO / Lora, desemnată cea sexy artistă din Romania la Premiile Radar de Media!

Citeşte şi

Lora nu mai e BLONDĂ PUI: "Iubesc noua mea culoare"

Are un corp perfect! Lora şi-a etalat formele apetisante într-un body sexy


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro