Așa ceva nu s-a mai auzit! Pentru cine a fost părăsit Nicolae Guță? Imagini EXCLUSIVE cu bărbatul care i-a dat ”clasă” manelistului la femei

Ei bine da! Inevitabilul s-a produs, iar „King” Guţă a schimbat iubita! După ce a ameninţat-o că este dispus să facă orice pentru a nu o pierde, manelistul s-a afişat în mall în compania unei alte domnişoare. Alina nu a stat deloc cu mâinile în sân, iar reacţia ei este una la care nimeni nu s-ar fi aşteptat.

După ce au stat săptămâni întregi nedespărţiţi unul de celălalt, iar apoi el a cerut-o de nevastă, fără să primească însă un răspuns afirmativ, „King” Guţă şi ultima lui cucerire, Alina, au ajuns la finalul poveştii de amor, cea care a pus punct fiind chiar bruneta.
Inima lui Guță este atât de largă încât au loc acolo mai multe femei decât și-ar fi dorit să aibă chiar și un Don Juan. Așa că, după ce Alina i-a dat papucii, manelistul s-a repliat și a avut o întâlnire fierbinte, departe de Bucureşti, sperând probabil că va fi ferit de ochii curioșilor sau de indiscreția presei.
Chiar dacă ea a pus punct relaţiei, Alina nu a stat cu mâinile în sân după ce fostul s-a afişat cu alta şi s-a împăcat cu fostul iubit. „M-am gândit foarte bine şi am ajuns la concluzia că nu e el persoana potrivită lângă care să trăiesc şi cu care îmi pot întemeia o familie. Eu mi-am făcut alte planuri. Acum chiar nu îmi pasă ce face, pentru că eu sunt cu adevărat fericită alături de altcineva. M-am împăcat cu iubitul meu, pe care l-am părăsit pentru Guţă, e mai bine cu el”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Alina.
Deşi nu a trecut foarte mult timp de când îşi declarau iubirea şi spuneau că nu pot trăi unul fără celălalt, bruneta pare că a trecut total peste relaţia pe care a avut-o cu manelistul. „El ştie mai bine ce îşi dorea de la mine. Acum că nu mai suntem împreună poate oricine să spună orice. Nu mai contează”, a mai spus Alina.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro