Abia am recunoscut-o. Mariana Roşca, rotunjoară şi cu fizionomia schimbată. Ce şi-a făcut la faţă?

Mariana Roşca

A devenit cunoscută după ce Irinel Columbeanu a sărutat-o la axilă , apoi nu a mai părăsit showbiz-ul mioritic. A fost cuplată cu bărbaţi potent financiar, a fost implicată în numeroase contriverse, dar astăzi pare de nerecunoscut.

Mariana Roşca (37 ani) a ajuns de nerecunoscut. Cu câteva kilograme în plus, fosta blondă a lui Irinel Columbeanu pare o cu totul altă persoană. Nu ne credeţi? Ia priviţi imaginile surprinse cu Mariana Roşca în timp ce se pregătea să participe la filmările unei emisiuni tv! Kilogramele în plus şi trăsăturile schimbate ne-au făcut să o recunoaşte cum greu. Apreciem, totuşi, că decolteul e la locul lui .

Mai multe imagini cu Mariana Roşca puteţi să vedeţi, în această seară, la Antena Stars, de la ora 20.00, în emisiunea "Party like a star".

Citeşte şi:

Imagini horror cu o vedetă de la noi! Înainte era sirenă, acum... aproape balenă! S-au dus vremurile când milionarii făceau coada la ușa ei...

Afară e frig, dar Mariana Roşca e fierbinte! Blonda a renunţat la sutien şi s-a pozat într-o pereche de bikini minusculi

Mariana Roşca, o Ileana Cosânzeana... păcătoasă! Imagine de la 18 ani cu "blonda lui Iri"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro