Abia îşi stăpâneşte zâmbetul! Andreea Mantea: "Să vorbim despre dragoste!"

Deşi în ultima perioadă nu a mai fost văzută în preajma vreunui bărbat, Andreea Mantea pare că nu se fereşte de iubire, iar acest sentiment pare să îi aducă zâmbetul pe buze. 

Îşi dedică majoritatea timpului fiul său, David, dar Andreea Mantea pare să nu excludă posibilitatea ca iubirea să revină în viaţa ei. "Să vorbim despre dragoste", spune vedeta pe pagina unui site de socializare.

Bruneta s-a pozat lângă un tablou cu mesaj extrem de sensibil. "Nu te iubesc pentru ceea ce eşti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine", este citatul care a făcut-o pe Andreea Mantea să înceapă ziua în mare formă. 

Andreea Mantea este una din cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, iar ultima emisiunea pe care a prezentat-o a fost "Mireasă pentru fiul meu", în perioada în care Mirela Boureanu Vaida se afla în concediu maternal. Acum bruneta a semnat un contrat cu postul de televiziune Euforia, acolo unde o să prezinte o nouă emisiunea.

Andreea Mantea a devenit mămică pentru prima oară pe data de 27 mai a acestui an.

Sursă foto instagram

Citeşte şi

Andreea Mantea, ce copil frumos ai! David a împlinit 4 luni şi este de nerecunoscut! Nu o să-ţi vină să crezi cât s-a transformat

Andreea Mantea s-a RĂSCULAT: "Gata cu dieta!". Ce a avut în farfurie de nu a mai ţinut cont de lupta cu kilogramele


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro