Acesta este inelul care a convins-o pe ”Mama-Natură” să spună ”DA”! Planurile de viitor ale vedetei, deconspirate de ”soacră”

”Mama-Natură” este, în aceste momente, în culmea fericirii. Și nici nu are cum să fie altfel, pentru că, în curând, va deveni soția unuia dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din tânăra generație din Timișoara, iubitul ei convingând-o, cu un inel superb, să spună ”DA”.

Roxana Ionescu, devenită celebră pentru formele ei perfecte afișate cu generozitate într-o serie de pictoriale fierbinți, a decis să accepte să devină soția lui Tinu Vidaicu, un om de afaceri de succes din Timișoara. Evident, a spus marele ”Da” doar după ce a văzut inelul de logodnă, o bijuterie superbă, cu diamant, care ar ”luat ochii” oricărei femei și care, probabil, a costat o mică avere.
Iar dacă detaliile, de principiu, ale nunții au fost stabilite, frumoasa Roxana dorindu-și o petrecere cât mai relaxată și un meniu ”ușor”, ceea ce a mai rămas de pus la punct a fost ”stabilit” chiar de viitoarea soacră a vedetei.
De altfel, mama lui Tinu Vidaicu a recunoscut tuturor prietenelor ei că este atât de încântată că Roxana se va căsători cu fiul ei încât este nerăbdătoare să meargă la nuntă, așteptând cu emoții momentul în care fiul ei va spune ”DA”, lăudând-o tot timpul pentru cât este de atentă cu fiul ei, că este plină de optimism și că îi transmite, în fiecare secundă, o stare de bine datorită pozitivismului ei.
Dar, când a fost vorba de orașul în care vor locui, soacra a fost fermă, iar, conform surselor noastre, Roxana a și acceptat. Mai exact, se pare că ea se va muta definitiv la Timișoara, orașul în care Tinu Vidaicu, logodnicul vedetei, derulează o serie de afaceri care mai de care mai rentabile.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro