Actriţa Sophia Bush este devastată! Fostul ei iubit a murit în avalanşa de pe muntele Everest

Dan Fredinburg, fostul iubit al actriţei Sophia Bush şi unul dintre managerii companiei Google, se numără printre victimele avalanşei de pe muntele Everest, cauzată de seismul de 7,9 grade pe scara Richter din Nepal, conform mediafax.

Dan Fredinburg supravieţuise unei avalaşe, în aceeaşi regiune a lumii, în 2014. El se află pe lista alpiniştilor care şi-au pierdut viaţa în timp ce încercau să escaladeze muntele Everest. Decesul său a fost confirmat de membrii supravieţuitori ai expediţiei, dar şi de sora lui, Megan, pe contul său de Instagram. "Regret să-i informez pe toţi cei care l-au iubit că în timpul avalanşei din Everest, Dan a suferit leziuni în zona capului şi nu a supravieţuit. Vă mulţumim tuturor pentru gândurile bune pe care ni le-aţi transmis. El o să rămână în sufletul tuturor. Dan a fost şi o să fie totul pentru noi", a scris sora bărbatului.

Actriţa Sophia Bush a fost pur şi simplu devastată de tragica veste. "Nu există cuvinte adecvate. Astăzi am aflat că am pierdut un bun prieten, pe Dan Fredinburg. El a fost una din marile iubiri ale vieţii mele. Sunt devastată, dar recunoscătoare că l-am cunoscut şi l-am iubit. Sunt zdrobită", a scris actriţa pe pagina ei de socializare.

Un număr de 18 alpinişti au fost ucişi în această tragedie, care a provocat peste 1.800 de victime. Sophia Bush este o actriţă americană care s-a remercat în serialele de televiziune "Ruleta destinului/ One Tree Hill" şi "Prietenie pe muchie de cuţit/ Nip/Tuck". De asemenea, actriţa a putut fi văzută în ultimii ani şi în câteva filme importante de pe marele ecran, precum "John Tucker trebuie să moară/ John Tucker Must Die" (2006), "Autostopistul/ The Hitcher" (2007) şi "Cartierul/ The Narrows" (2008). Din ianuarie 2013, Sophia Bush joacă unul dintre rolurile principale din serialul "Chicago P.D."

Sursă foto Instagram

Citeşte şi

S-a adeverit prezicerea lui Nostradamus, după cutremurul din Nepal? "O mişcare în pantă a pământului, o mare calamitate"

Bilanţ dureros! Numărul morţilor în cutremurul din Nepal a crescut la peste 1200 de persoane

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro