Acuzaţii fără precedent pentru Cornel Galeş, în Săptămâna Mare! Lovitura finală dată de băieţii Ilenei Ciuculete

+3 click pentru
galerie

Cornel Galeş © Facebook

Scandalul dintre băieţii Ilenei Ciuculete şi Cornel Galeş "a explodat" din nou! Mugurel şi Cristi Sfetcu, fii regretatei artiste, au venit cu noi acuzaţii împotriva lui Cornel Galeş.

"Războiul" dintre Cornel Galeş şi băieţii Ilenei Ciuculete continuă! Mugurel şi Cristi Sfetcu au reclamat la Poliţie faptul că văduvul Ilenei Ciuculete le-ar fi furat averea moştenită de la mama lor. 

Citeşte şi: Cu zâmbetul pe buze la Zidul Plângerii! Cornel Galeş, o nouă vacanţă alături de blonda Vivi

Plângerea făcută la Poliţie a venit în completarea procesului pentru averea Ilenei Ciuculete. Mai mult de atât, bărbatul ar fi afirmat că a fost făcut hoţ şi că nu se aşteapta să păţească asta chiar în Săptămâna Mare. 

Cornel Galeş a rămas văduv la 14 martie 2017. În acea zi, Ilieana Ciuculete s-a stins din viaţă pe patul de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. Apoi, Cornel Galeş a fost în centrul mai multor scandaluri cu cei doi băieţi ai regretatei artiste, Mugurel şi Cristi Sfetcu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro