Adela Popescu a rămas fără bani? "Am devastat un magazin second-hand"

Adela Popescu este în pană de idei sau în pană de bani? Aceasta a devastat un magazin second hand şi este profund mulţumită de asta!

Celebra actriţă şi proaspăta soţie a lui Radu Vâlcan face cumpărături din ce în ce mai puţin extravagante. Din cauza faptului că nu se aştepta să fie temperaturi chiar atât de scăzute în expediţia sa din Bârlad, aceasta a fost nevoită să facă o scurtă oprire la un secondhand, de unde şi-a cumpărat două geci.


"O geacă grăsană ca o pâine la cuptor şi-ntr-o culoare turbată", descrie Adela noua ei achiziţie pe blogul său personal.


Geaca n-a fost singura haină ochită de vedetă, aceasta şi-a înoit garderoba şi cu un sacou. "Am ochit şi un sacou splendid, kaki, cu mâneci de paiete. Perfect! Perfecte! Căci am îndesat cu sete pe cântar ambele produse. 50 de ron, o afacere bună!", s-a lăudat actriţa.

Acum că a prins gustul cumpărăturilor la mâna a doua, Adela Popescu spune că ar mai trece în mall, cu un uşor dezinteres, să-şi cumpere şosete.


Sursa foto: adelapopescu.eu
A.C.
Citeşte şi:

De cine se ascunde Radu Vâlcan? Uite-l cum s-a camuflat pentru o banală ieșire la mall

Orice femeie şi-ar dori un bărbat ca el! Radu Vâlcan, cel mai romantic soţ

S-a iubit cu o blondă, dar s-a însurat cu o brunetă! Cum arată femeia cu care Dan Bordeianu a înlocuit-o pe Adela Popescu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro