De cine se ascunde Radu Vâlcan? Uite-l cum s-a camuflat pentru o banală ieșire la mall

Uneori, statutul de vedetă te încurcă. Dar, rau, rău de tot! Iar atunci apelezi la tot felul de metode pentru a trece neobservat. În acest fel a procedat și Radu Vâlcan la o banală ieșire la mall.

Prezentatorul unor reallty-show-uri de succes precum ”Burlăcița” sau ”Temptation Island - Insula Tentațiilor”, Radu Vâlcan a simțit nevoia, la un moment dat, să treacă neobservat.

Așa că, vedeta a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce, camuflat zdravăn, însoțit de un amic cumpăra de zor popcorn și sucuri pentru ieșirea la film.

Îmbrăcat cu o geacă groasă și care îl făcea, probabil, să nădușească zdravăn prin mall, loc în care, așa cum se știe, este o temperatură constantă și nu e tocmai frig, Radu Vâlcan și-a tras ”pe ochi” și o șapcă care să nu îi lase prea mult din figură la vedere.

Iar efectul a fost cel scontat, cei din jur părând să nu îșl observe pe prezentatorul tv , acesta putându-și vedea în liniște de ieșirea cu amicul său.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în secret şi au organizat o nunta ca în poveşti, exact aşa cum şi-au dorit. Cei doi îndrăgostiţi au ales un loc special pentru acest eveniment care s-a petrecut pe 22 august, unde au invitat doar familia şi prietenii apropiaţi.

Citește și:

Ce cadou a primit Adela Popescu de la Radu Vâlcan, de ziua ei? Nicio femeie nu şi-ar dori aşa ceva!

Adela Popescu a vorbit despre SARCINĂ: "Radu vrea fetiţă". Ce i-a spus medicul?

Abia s-a măritat și se pregătește de copil? Paparazzii Spynews.ro au prins o domniță cunoscută în timpul unei vizite suspecte


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro