Abia s-a măritat și se pregătește de copil? Paparazzii Spynews.ro au prins o domniță cunoscută în timpul unei vizite suspecte

S-a căsătorit de puțin timp cu unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori tv de la noi și deja se pregătește de un nou statut. Cel de mamă. Sau, cel puțin așa se vorbește ”în târg”, iar vizitele pe care le face, prin oraș, par să ne conducă la concluzia că, uneori, bârfele sunt adevărate.

Adela Popescu a fost surprinsă, zilele trecute, de paparazzii Spynews.ro în timp ce, agitată din cale afară, se grăbea prin oraș pentru a ajunge la una dintre clinicile private din Capitală, o clinică care, printre altele, are angajați și medici cu specializarea ”ginecologie”.

Îmbrăcată lejer, vorbind la telefon, trimițând câteva mesaje, actuala doamnă Vâlcan, după ce a încălcat câteva mici reguli de circulație pentru a evita traficul nebun din București, a ajuns acolo unde își dorea. Mai exact, la clinica la care avea programare, iar în momentul în care a ieșit de acolo părea foarte bine dispusă.

Semn că, ori i-au ieșit analizele perfect, ori a primit o veste bună cu privire la viitorul familiei pe care și-a făcut-o alături de Radu Vâlcan. Și, cum lumea vorbește că își dorește cât mai grabnic un bebeluș, înclinăm să credem că putem discuta despre cea de-a doua variantă...


Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în secret şi au organizat o nunta ca în poveşti, exact aşa cum şi-au dorit. Cei doi îndrăgostiţi au ales un loc special pentru acest eveniment care s-a petrecut pe 22 august, unde au invitat doar familia şi prietenii apropiaţi.

Citește și:

Marii aventurieri! Radu Vâlcan și Adela Popescu au trăit senzații tari în cartierul Bronx din New York

Ce nu a spus până acum despre nunta ei? Adela Popescu a dat detalii despre cea mai frumoasă zi a vieţii ei

VIDEO / Imagini de la nunta de vis a Adelei Popescu şi a lui Radu Vâlcan. E prima filmare făcută publică!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro