Ce nu a spus până acum despre nunta ei? Adela Popescu a dat detalii despre cea mai frumoasă zi a vieţii ei

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în secret şi au organizat o nunta ca în poveşti, exact aşa cum şi-au dorit. Cei doi îndrăgostiţi au ales o locaţie foarte specială, unde au invitaţi doar familia şi prietenii apropiaţi.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, Adela Popescu a povestit detalii nespuse până acum despre felul în care a decurs cea mai frumoasă zi a vieţii ei.

"Mi-am schimbat numele, mi-am schimbat statulul şi mă pregătesc pentru o viaţă nouă. Mă cheamă Vâlcan acum. Am făcut o nuntă de 65 de persoane. A fost foarte frumos. Am plecat de joi și ne-am întors duminică seară. în locația aceea este o locația de top unde oamenii pot să își petreacă liniștit câteva zile. E o cabană de lux. Când am fost mică mi-am imaginat doar că voi fi fericită, nu și băiatul. S-a întâmplat că Radu să fie foarte chipeș. Am vrut că nuntă să fie discretă, locații nu găseam în afară pentru 60 de persoane. Am găsit acest loc minunat, ne-am îndrăgostit pe loc. Am avut un ali foarte frumos, cu acordeonist, am aruncat buchetul, am avut și dânsul mirilor, deși nu ne-am dorit. Nuntă a fost cu dar, cu plic, cu ce s-a vrut. Dar noi nu am pus plic pe masă. Am sacrificat o sumă de bani pentru a inaugura acest început de viață în doi. Au fost toți oamenii pe care i-am invitat la nuntă, erau oameni apropiați, au venit 65 de persoane. Mi-am dorit să vina Dana Rogoz, Adelina și Cristi Chivu, Ruxandra Ion, Cris și Vlad, Alină Chivulescu", a spus Adela Popescu, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Relaţia Adelei Popescu alături de Radu Vâscan  a luat amploare în 2010 şi s-a dezvoltat până când cei doi au luat marea hotărâre. Cei doi par să aibă o viaţă fericită unul de celălalt şi par să fie cu adevărat împliniţi.

Vezi video aici.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

VIDEO / Imagini de la nunta de vis a Adelei Popescu şi a lui Radu Vâlcan. E prima filmare făcută publică!

Radu Vâlcan, picanterii din luna de miere: "Făceam câte un picnic în fiecare zi!"

FOTO / AŞA arată NATURALĂ 100%. Imagini nemaivăzute cu Adela Popescu, în luna de miere


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro