Adelina îl scoate din minţi pe Speak. Adevărul despre relaţia lor de cuplu

Adelina Pestriţu şi Speak

Sunt împreună din 2014 şi au planuri mari de viitor. Adelina Pestriţu şi Speak recunosc însă că relaţia lor de cuplu nu este lipsită de probleme.

S-au văzut, s-au plăcut şi de aici până a forma un cuplu a fost un singur pas. Adelina Pestriţu recunoaşte că nu a avut încredere de la început în simpaticul cântăreţ pe care-l considera cam fustangiu. De cealaltă parte, artistul mărturiseşte că fosta prezentatoare tv nu l-a cucerit cu trăsăturile fizice.

Ce face Adelina de când a rămas şomeră? Pe contul ei de socializare a apărut o fotografie surprinzătoare

"Frumuseţea vine la pachet, nu doar carcasa contează. Frumuseţea asta o văd altfel. Asta, carcasa, se duce. Frumuseţea pentru mine e un pachet, un cumul de chestii mişto. Nu stau în gardă, pentru că chestia aia interioară nu o ştie nimeni. Cine o întâlneşte pe stradă vede doar carcasa. Eu sunt îndrăgostit de interior. (...) Nu mă uitam îndeaproape la televizor. Pur şi simplu s-a întâmplat şi m[ bucură treaba asta. Mă gândeam că e mai sclifosită, mai încrezută. Să facă de mâncare? Doamne! Dar, la fiecare discuţia, la fiecare dezbatere, asta m-a cucerit", a spus Speak, pentru videoblogulmireselor.ro.

Adelina şi Speak nu au frici. Au doar planuri şi trăiesc bucurându-se de sentimentele care-i leagă, dar şi de momentele tensionate.

"Sunt convinsă că fiecare om are o jumătate a lui. Când l-am văzut aveam o vagă impresie despre el că e un pic fustangiu, dar când l-am cunoscut şi când am văzut ce fel de om este am rămas surprinsă. Sunt precaută, nu vreau să mai sufăr. Mă aşteptam să-i controlez telefonul, dar nu am făcut-o, nu m-a provocat. E important şi ce impresie îţi lasă omul de lângă tine. El nu mi-a dat niciodată de bănuit că ar fi putut să mă înşele. Cel mai mult apreciez că e docil. Eu sunt foarte cicălitoare. Îmi place mult să comentez. De aici ne şi certăm, dar după râdem amândoi, ne dăm seama că suntem penibili", a spus şi Adelina, care a fost imediat completată de Speak.

" 'Tot timpul' sau 'niciodată'.  Astea-s cuvintele ei. Merge prin casă, vede un laptop pui aiurea, un pahar, urme de la cafea, începe: 'Niciodată nu ştergi blatul ăla' sau 'tot timpul îţi arunci haine'. E ca o furnică.Nu ştiu care e calitatea ei, probabil că e foarte mămoasă, foarte casnică. E tot timpul: 'Ţi-e frig?', 'Ţi-e cald?, 'Ţi-e foame?' ",
a mărturisit Speak.

Adelina Pestriţu şi Speak s-au cunoscut în 2014 şi, la scurt timp, s-au mutat împreună.

Citeşte şi:

Ce a apărut pe internet după ce Adelina a anunțat ca e şomeră

E oficial! Adelina a rămas fără jobul de prezentatoare: "Este momentul pentru o nouă etapă în viaţa mea"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro