Adevăratul motiv al morţii lui Andrei Gheorghe! O persoana l-a văzut cu puţine ore înainte de moarte. Ce i-a spus omul de radio la ultima întâlnire

Andrei Gheorghe © spynews.ro

Andrei Gheorghe a murit, fiind găsit decedat în locuinţa sa. 

O persoană care lucrează la un supermarket de unde Andrei Gheorghe obişnuia să îşi facă cumpărăturile a stat de vorbă cu omul de televiziune vineri şi a relatat în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" că ultima dată când l-a văzut Andrei Gheorghe era schimbat.

 "Venea singur la cumpărături sau însoţit de alte persoane, m-a ajutat şi cu sfaturi... Sunt paznic la un supermarket. El era discret cu viaţa lui, eu i-am vorbit de mine, el prefera să nu vorbească, ultima dată era total schimbat. Mi s-a părut abătut, nu era domnul Andrei pe care eu îl ştiam. L-am văzut vineri. Mi s-a părut că nu se purta aşa cum se purta de fiecare dată, nu ştiu ce să zic, avea o pereche de ochelari care îi acopereau toată faţă.  Eu i-am văzut împreună de câteva ori pe el cu fosta sa soţie... Ea era palidă şi abătută, mai slabă, părul nu era la fel de bogat... Ultima dată am avut o discuţie scurtă, cum merge treaba la locul de muncă, îmi aduc aminte că mi-a povestit la un moment dat că are un cal şi era atât de pasiona când vorbea, fiica lui făcea echitaţie." a relatat paznicul în emisiunea "Agenţia VIP".

"Marina Almăşan a spus că Andrei Gheorghe s-a aştepatat să fie refuzat, era resemnat...el căuta să îşi găsească locul în profesie, devenise uşor trist, spun oamenii care l-au cunoscut. Se simţea nedereptăţit de o lume pentru care a oferit multe lucruri." a spus Cristi Brancu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro