Tulburător! Ce s-a întâmplat cu pagina lui Andrei Gheorghe, după moartea sa!

Andrei Gheorghe a murit, iar mesajele de tristeţe şi îndurerare nu au încetat să apară în mediul online. Apropiaţii, fanii şi familia îi plâng şi îi regretă moartea.

Andrei Gheorghe a murit, în propria locuinţă, la vârsta de 56 de ani. A fost găsit mort în baie, iar conform unor surse medicale, la ora 22.25 a fost solicitată ambulanţa printr-un apel la 112.

După moartea lui mesaje sfâşietoare au apărut pe pagina sa de facebook, dar şi pe contul său personal de socializare. Mai mult, după decesul iubitului om de televiziune şi de radio, profilul de facebook a lui Andrei Gheorghe a fost schimbat şi acum apare mesajul "In memoriam Andrei Gheorghe".

Nenumerate mesajele de tristeţe sunt publicate în continuare în mediul online, iar oamenii îşi exprimă regretul nespus.

"Multe seri la rând, intra Andrei Gheorghe pe ușă, în cabina de machiaj. Un personaj care umplea încăperea. Tăcând. Mare om! RIP Andrei! Prea devreme. Mult prea devreme..." a fost unul dintre mesaje.

"..nu, nu am fost prieteni apropiați...ne mai scriam de zilele de naștere și cam atât, dar...cumva, mi-era drag...se întâmpla în ianuarie 2004, într-o emisiune moderată de Andrei...Nu mai știu cum se numea emisiunea, însă îmi amintesc că tema ediției la care am fost invitată alături de Crina Mardare, Paula Ivănescu, Oana Sîrbu, Mihai Constantinescu și Nicu Constantin, era "Jocurile copilăriei"... Un subiect neașteptat în ceea ce-l privește...dar poate tocmai de aceea mi-a plăcut și mi-a rămas lipit într-un colț de suflet...Lasă în urmă dezamăgirile și tristețile... Du-te în Lumină, eliberează-te de mânia și furia care te mâncau pe dinăuntru...cum spuneai cândva....și odihnește-te în pace, Andrei..." a fost mesajul Bincăi Brad

"Dumnezeu să te odihnească suflet de lumina! Cu spiritul tău liber ai spus lucturilor pe nume,fără să-ţi pese dacă dernjezi pe cei vizaţi! Ai fost o lumina ,un exemplu de curaj,cultură,vericalitate...un frumos "nebun" şi îţi mulţumesc că ai fost şi al nostru,al românilor! Condoleanţe familiei! Anastasia ai avut privilegiul de a avvea că tata un mare OM! Cât timp ne vom aminti de el,va trăi în fiecare din noi!" a fost un alt mesaj. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro