VIDEO / Adevăratul motiv pentru care Alina Radi s-a despărţit de tatăl copilului ei!

Alina Radi a devenit mămică anul trecut, însă tatăl copilului ei este un bărbat însurat. Deşi relaţia lor părea că merge ca pe roate, cântăreaţa a anunţat ieri că cei doi s-au despărţit.

Înainte să o cunoască pe Alina Radi, Achim avea o relaţie care nu mai mergea cu o altă femeie. Din păcate, chiar dacă Achim a băgat divorţ de soţia lui, cântăreaţa a considerat că e mai bine să meargă pe drumuri separate.

"Eu oricum rămân cu copilul. Copilul este pe numele meu, pentru că aşa am vrut eu. Este trecută linie în certificat la tată. Sunt capabilă să-mi cresc copilul singur. Era vorba să divorţeze în februarie anul tecut şi tot am aşteptat. Nu mai pot să aştept nici măcar o zi. Am aşteptat prea mult. Stătea la mine acasă. Am avut o discuţie de doi oameni maturi şi am spus că nu există compatibilitate. Dacă vrea să-şi vadă copilul nu am nimic împotrivă. Nu am niciun fel de pretenţii de la el", a declarat Alina Radi, luni, în emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars.

Alina Radi a fost mărul discordiei între un timişorean şi soţia lui. Povestea triunghiului lor amoros a ţinut primele pagini ale ziarelor zile întregi.

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi:

Veste-bombă în showbiz! Alina Radi s-a despărţit de tatăl copilului ei: "De astăzi relaţia noastră a luat sfârşit o dată pentru totdeauna!"

FOTO / Ei au devenit părinţi în 2015! Vedetele care trec în noul an cu familia mărită

La cine se gândeşte amantul Alinei Radi atunci când e în pat cu ea? Amănunte incendiare dintr-un triunghi amoros buclucaş!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro