ADEVĂRATUL MOTIV pentru care Cristi Borcea şi-a luat PERMISIE de URGENŢĂ. Au vrut să fie totul secret, dar am aflat că au făcut pasul cel mare

Cristi Borcea / foto: observator

Telenovela "Femeile lui Borcea" continuă, iar acţiunea se anunţă din ce în ce mai...controversată! Au curs lacrimi, s-a dat războiul declaraţiilor între soţia Alina Vidican şi presupusa iubită Valentina Pelinel, dar lucrurile sunt departe de a fi tranşate. Aflat după gratii, personajul principal  pentru care femeile plâng şi se întrec în a-i dărui copii, a văzut lumina zilei, recent, de voie de nevoie. Şi nu, nu s-a bucurat de timp petrecut cu familia, ci a mers la...doctor cu Valentina Pelinel.

Încarcerat în urma pedepsei primite în Dosarul Transferurilor, pe  4 martie 2014, Cristi Borcea a primit o permisie de urgenţă. Motivul?  La cererea soţiei, Alina Borcea, fostul acţionar de la Dinamo a mers cu Valentina Pelinel ca să facă testul ADN al copilului pe care cea din urmă îl aşteaptă.

Testarea ADN prenatală poate fi făcută în al doilea trimestru de sarcină, iar procedeul nu este deloc simplu. Poate prezenta riscuri de a avea crampe, scurgeri de lichid amniotic, sângerare vaginală, care poate răni fetusul sau poate chiar provoca un avort.

Valentina Pelinel a trecut astfel prin emoţii imense, în momentul în care medicul a introdus acul fin în uter, prin abdomen, pentru a colecta  procent mic de lichid amniotic care este mai apoi studiat si testat.

Potrivit informaţiilor noastre, fostul model nu s-a simţit bine după procedură, iar Cristi Borcea a avut grijă să-i fie alături şi să nu-i lipsească nimic.

Rezultatul urmează să fie primit de viitorii părinţi, zilele următoare, atunci când va fi scris negru pe alb dacă Borcea este într-adevăr tatăl copilului pe care-l aşteaptă Valentina Pelinel, informaţie care, conform surselor noastre, va fi folosită în procesul de divorţ dintre fostul şef dinamovist şi actuala sa soţie, Alina.

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. La începutul anului, acesta a anunţat că este însărcinată cu primul copil, iar zvonurile apărute în presă îl dau ca tată pe Cristi Borcea, care mai are 6 copii din alte relaţii.

Citeşte şi:

Cum a încercat Borcea să ”evadeze” de la Jilava! Gardienii i-au încurcat planurile

Valentina Pelinel, poftele din ultimele luni de sarcină: "E ciudat!"

Valentina Pelinel a făcut o dezvăluire neaşteptată: "În viaţă alegi să te superi sau nu!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro