VIDEO / Adevărul despre averea Israelei Vodovoz. "A avut probleme financiare mari"

+3 click pentru
galerie

Adevărul despre averea Israelei Vodovoz © Arhiva

De-a lungul timpului au existat numeroase zvonuri că Israela Vodovoz este milionară în euro și că, acum, după ce a plecat dintre noi, copiii ei vor rămâne cu o avere colosală.

Avocata Israelei Vodovoz, Rodica Bucur, a ținut să lămurească aceste zvonuri și a spus adevărul despre averea Israelei. 

"A deținut terenuri și imobile. Nu pot să fac o evaluare a acestor bunuri. Nu pot să confirm valoarea de 50 de milioane de euro. Terenurile nu valorează 10 milioane de euro.", a declarat avocata Israelei, la "Agenția Vip". 

Mai mult decât atât, Israela Vodovoz a trecut prin clipe grele alături de fostul soț, cei doi având probleme financiare pe parcursul căsniciei cu Liviu Arteni.

"A pierdut pensiunea din Ardeal, a pierdut mulți bani. Au fost probleme financare, dar lupta pentru aceste pensiuni. Au fost perioade grele pentru cuplu. Au venit bani și din Israel, de la copiii ei.", a spus Bianca Marciuc, în cadrul emisiunii "Agenția Vip".

Israela Vodovoz a murit şi a fost găsită fără suflare, în locuința sa. Era căzută în baie, dezbrăcată, iar apropiații fostei balerine nu mai reuşiseră să ia legătura cu fosta balerină, iar autoritățile au intrat în casă, forțând ușa şi au găsit-o moartă. Potrivit informațiior, Israela a murit din cauza inelului gastric, care s-a rupt și a condus la o hemoragie internă. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro