Adevărul despre onorariul artiștilor de la noi! Vezi care sunt cei mai bine plătiți artiști! Informații EXCLUSIVE

Reporterii Spynews.ro au pus mâna pe un document-bombă! Mai exact, într-o listă care nu lasă loc de interpretări, toți artiștii care contează în România au fost ”trecuți” alături de tarifele pe care le practică.

Și, da!, ne referim la tarifele reale pentru fiecare concert pe care îl au, nu la sumele pe care pretind ei că le-ar încasa, pentru a ”da bine” în fața publicului.


Un TOP 10 al celor mai bine plătiți artiști de la noi din țară demonstrează că, în acest moment, numele noi din industria muzicală nici nu pot visa la onorariile artiștilor consacrați.

Pe primul loc în top ”tronează” Inna care încasează 15.000 de euro pentru un concert, fiind urmată îndeaproape de Loredana și Horia Brenciu cu câte 12.500.

Cei trei sunt urmați în top de nume grele precum Smiley (10.500 de euro), Ștefan Bănică și Holograf (cu câte 10.000 de euro), Delia (9.000 de euro), Taraful de la Clejani (8.000 de euro), Connect-R (6.600 de euro), ultima în top 10 fiind celebra Alexandra Stan care încasează ”doar” 6.500 de euro.

Citește și:

Imaginile astea explică totul despre Inna! A ieșit din casă complet nemachiată și a transformat o plimbare într-o experiență plină de senzualitate

VIDEO / Au venit, au cântat şi s-au sărutat. Delia şi Horia Brenciu au oferit imaginea serii!

Surprizele s-au ţinut lanţ la ziua de naştere a lui Nadir! Loredana Groza a fost cireaşa de pe tort


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro