Adevărul despre starea lui Florin Salam! Fiica lui, Betty, ne-a spus TOTUL

După ce în presă au apărut tot felul de informații îngrijorătoare cu privire la starea de sănătate a lui Florin Salam, Betty, fiica cea mare a acestuia, a decis să spună cum stau, de fapt lucrurile.

”Tata e bine, nu e bolnav, nu s-a retras în munți. Nici măcar nu este acum în Austria, așa cum scriu unii”, ne-a spus Betty Salam, deranjată vizibil de informațiile îngrijorătoare care au început să circule, fără rost, despre tatăl ei.
Mai mult decât atât, ea ne-a dezvăluit că celebrul manelist este, în aceste momente, foarte ocupat. ”Are concerte după concerte prin străinătate”, a explicat ea.


”Eu sunt mai tot timpul plecat. De fapt, până în luna martie nici nu mai ajung în România decât cel mult o zi sau două. Am concerte în toată Europa, în Statele Unite... Mi-este foarte greu să stau departe de fetele mele, este ceva extraordinar de dificil. Iar încă micuța mea, lumina ochilor mei, este prea mică ca să poată veni cu mine peste tot, așa cum mi-aș dori”, ne-a spus, în exclusivitate, acum ceva vreme, Florin Salam.

Citește și:

A plecat cu ochii în lacrimi din țară, dar a primit o veste incredibilă! Florin Salam, la un pas să-și împlinească cea mai aprigă dorință

Florin Salam, mărturisiri cutremurătoare! ”Mi-e dor de nu mai pot, dar nu am ce face”

Roxana Dobre răsuflă ușurată! O are de bonă pe fiica cea mare a lui Florin Salam! Declarații EXCLUSIVE despre micuța Jacqueline


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro