Adi de la Vâlcea a convins-o pe Denisa, fostă concurentă de la MPFM, să se mute în orașul lui natal! Avem imaginile de senzație

+4 click pentru
galerie

Denisa Nedelea, fostă concurentă la MPFM, și Adi de la Vâlcea. © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Adi de la Vâlcea a reușit să o convingă pe Denisa, una dintre frumoasele tinere care au pășit în casa dragostei, să renunțe la Pitești pentru orașul său natal. Cum? Simplu: cu un scurt video pe care l-a făcut public pe o rețea de socializare, la care toate doamnele și domnișoarele au suspinat.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Denisa, fostă concurentă de la MPFM, a afirmat că ar fi dispusă să se mute în orașul natal al lui Adi de la Vâlcea, după ce manelistul a pus o înregistrare de câteva secunde cu un bolid de lux și un tânăr simpatic.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "Trebuie să-l însor neapărat" e mesajul scris de carismaticul manelist. Iar fosta participantă de la "Mireasă pentru fiul meu" a lăsat comentariul: "Păi cum să nu mă mut la Vâlcea?". Desigur, afirmația a fost făcută în glumă, iar acest lucru pare susținut și de emoticoanele pe care le-a pus ulterior.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro