Adi Despot și-a speriat prietenii la primul concert susținut în București! Detalii EXCLUSIVE din culisele unui eveniment de amploare

De curând, doi dintre artiștii care au avut anul trecut de suferit cel mai mult, Gabriel Cotabiță și Adrian Despot s-au întâlnit în cadrul unui eveniment în cadrul căruia au concertat. Și, chiar dacă au făcut-o amândoi impecabil, comportamentul lor a fost cu totul și cu totul deosebit.

Însoțit de una dintre fiicele sale și de viitoarea lui soție, Gabi Cotabiță a fost, cu adevărat, sufletul petrecerii care a avut loc în urmă cu câteva seri, zâmbitor și bine-dispus cu topată lumea, extrem de amabil și pus tot timpul pe glume. Și, chiar dacă artistul i-a făcut pe toți să râdă și să se simtă în jurul său, un alt cântăreț a fost la un pas să strice cheful tuturor.
Mai exact, Adrian Despot, invitat și el să cânte la evenimentul cu pricina nu a scos nici măcar un zâmbet în veselia generală care-l înconjura. 
Mai mult chiar, în culise, ne-au spus martori ai momentului, Adi Despot a fost foarte sec în momentul în care i-a văzut pe ceilalți distrându-se și făcându-și fotografii care mai de care mai trăsnite în spatele scenei pe care au cântat. ”Am venit să cânt, apoi plec”, au fost, spun sursele noastre, singurele cuvinte ale taciturnului cântăreț.
Comportamentul îngrijorător al cântărețului poate fi explicat și prin prisma faptului că el a fost unul dintre artiștii care, în acea noapte îngrozitoare din octombrie, a muncit, cot la cot cu alți salvatori, și a încercat să scoată din Clubul Colectiv cât mai mulți oameni, în viață, solistul trupei Vița de Vie fiind extrem de afectat de cele petrecute în incediul cu pricina.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro