Nu a spus nimic, dar avem dovada că a fost acolo şi a salvat vieţi! Primele imagini cu Adi Despot în timp ce scotea victime din Colectiv

foto: facebook

Adi Despot nu a spus nimic despre infernul care a avut loc, vineri seara, în clubul Colectiv, deşi s-a spus încă de sâmbătă că acesta şi-a riscat viaţa pentru a salva şi alţi oameni. LUni seara, imaginile cu Despot în timp ce căra un om au completat zvonurile.

Adi Despot s-a ţinut departe de tot ce a însemnat media, mulţumindu-se să precizeze că a ajuns acasă întreg - fără alte detalii. Artistul nici nu a infirmat, nici nu a infirmat zvonurile lansate de un cameraman, potrivit cărora şi-ar fi riscat viaţa pentru a salva şi alţi oameni.Acum nu mai este vorb doar despre zvonuri. Mai multe imagini cu Adi Despot au fost surprinse. În imagini, acesta este plin de funingine şi ajută pompieri să care victime din clubul Colectiv.

captura PRO TV

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro