Adi Mutu a publicat notele de la "școala de antrenori" și l-a pus pe Giani Kiriță într-o situație de toată jena! Detaliul care spune tot

+4 click pentru
galerie

Adrian Mutu a dezvăluit un detaliu despre Giani Kiriță. © Instagram

Adrian Mutu a făcut publică lista cu notele finale ale cursanților Licenței UEFA A. Deși a avut motive cu totul diferite să facă acest lucru, un alt detaliu a fost observat de prietenii virtuali, care l-au consider mult mai interesant.

Adrian Mutu a împărtășit cu fanii săi bucuria notelor obținute în urma examenelor, unde „Briliantul” a adunat note de 10 pe linie.

Însă, pe lista cursanților, poate fi observat un alt nume de interes public: Giani Kiriță, care este singurul cursant marcat cu „Neprezentare”.

Bineînțeles, prietenii virtuali ai lui Adrian Mutu au observat rapid acest detaliu, mai ales pentru că iese în evidență destul de ușor. Cei mai mulți dintre ei s-au amuzat copios pe această temă, venind cu tot felul de teorii care ar putea să-i explice absența.

În oceanul de comentarii amuzate la adresa lui Giani Kiriță, au existat, însă, și multe care l-au felicitat pe Adrian Mutu pentru realizarea sa.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro