Adio, dar rămân cu tine! Abhi nu se poate hotărî în ceea ce privește relația lui cu Pragya

Oricât ar încerca să se despartă, în viața lui Pragya și a lui Abhi intervine ceva care îi ține împreună. Acum, când ea este decisă să plece din casă, Abhi îi cere să rămână, chiar dacă numai pentru o petrecere dată în cinstea unei persoane dragi lui.  

Pragya nu mai suportă situația și se decide să părăsească casa lui Abhi și să meargă acasă la părinții ei, dar exact când ieșea pe ușă cu bagajele, Abhi o oprește. Abhi nu vrea să o supere pe bona lui și o roagă pe Pragya să rămână la petrecerea organizată pentru ea. Tanu se enervează foarte rău atunci când vede că Abhi nu o lasă pe Pragya să plece, iar el merge la ea să îi explice care este de fapt motivul. Pragya plânge neîncetat de când a fost acuzată că ar avea o relație cu Suresh, știind că este nevinovată. Bulbul merge să se întâlnească cu Purab și îi arată și lui filmulețul cu Pragya și Suresh. Purab rămâne șocat și nu crede nicio secundă că ar putea fi adevărate zvonurile.Abhi urcă în camera lui, unde o vede pe Pragya dormind pe canapea, iar atunci începe să își aducă aminte toate momentele frumoase petrecute cu ea.
Abhi și Pragya au stat foarte mult la masă, timp în care au încercat să își ascundă tristețea, de dragul bonei. Tanu nu suportă să o mai vadă pe Pragya și îi trimite bonei lui Abhi filmulețul cu Pragya și Suresh, iar după ce îl vede, femeia leșină. Chiar dacă nici ea nu o suportă pe Pragya, Alia nu este de acord cu ce a făcut Tanu și o ia pe aceasta într-o altă cameră, unde începe să o pălmuiască pentru că a trimis filmulețul, iar bona ei este acum bolnavă. Pragya trece întâmplător prin dreptul camerei în crae cele două se certau și aude toată conversația lor. Abhi îi interzice lui Pragya să meargă să o vadă pe bonă, acuzând-o de starea în care femeia se află.
Citește și:facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro