Va intra din nou la închisoare! Vezi ce se întâmplă cu Abhi şi cum îl salvează Pragya

După ce a avut probleme serioase cu poliţia, ba chiar a stat două zile la închisoare, familia lui Abhi intră din nou în panică atunci când ăşi văd din nou casa plină de poliţişti, însă acum totul se dovedeşte a fi în favoarea lui Abhi.

Abhi este extrem de fericit cu suma de bani pe care a câştigat-o la jocul de cărţi şi merge direct în cameră pentru a-i pune bine, dar, din greşeală intră în dressing, unde Pragya se schimba. De aici până la o discuţie aprinsă între cei doi nu a mai fost decât un pas. Mai târziu, Pragya şi Suresh au o discuţie despre trecutul lor, iar Alia a auzit totul. Auzind că Pragya şi Suresh sunt foşti iubiţi, mintea diabolică a lui Alia a intrat îmediat în acţiune, pentru a-i face rău lui Pragya. Ceremonia a fost întreruptă de poliţie, care a intrat în casă exact în momentul în care Abhi încerca să o oblige pe Pragya să facă din nou ceva ce ea nu îşi dorea.


Poliţia a căutat peste tot în casă, în timp ce Alia şi ceilalţi nu îi mai ascund bonei faptul că Abhi a stat două zile la închisoare din cauza lui Pragya. Toţi cred că poliţia se află din nou la ei în casă din celaşi motiv, şi anume Abhi. Poliţia desluşeşte însă totul, atunci când se întorc să le spună tuturo că au venit pentru a căuta documentele pe care Abhi le deţinea pentru a salva sala de festivităţi a familiei lui Pragya. Tot poliţia este cea care desluşeşte misterul, când află de Raj este cel care a luat în arendă sala. Raj este extrem de confuz şi spune că el niciodată nu a luat sau dat mită. Atunci când poliţia merge acasă la Raj pentru a-l aresta, aceştia o văd pe soţia lui, Mitalli, extrem de supărată pe Pragya. În Momentul în care Mitalli este pe punctul de a o pălmui pe Pragya, Abhi vede tot şi îi ia apărarea soţiei lui.

Citeşte şi:

Pragya câștigă teren în inima lui Abhi! Tanu este "turbată" de furie când îi vede fericiți

Pragya dă frâu liber sentimentelor! Iată de confesiuni îi face mamei ei

Abhi, între ciocan şi nicovală! Vezi ce propunere îi face Tanu rock star-ului


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro