Pragya dă frâu liber sentimentelor! Iată de confesiuni îi face mamei ei

Oricât de multe răutăţi i-ar fi făcut Abhi, Pragya nu îşi poate controla sentimentele pentru el, iar ea simte nevoia să se confeseze mamei sale, care nu îşi mai încape în piele de fericire când o vede așa pe fiica ei.

Mama lui Pragya este extrem de nerăbdătoare să afle totul despre „prima noapte” a fiicei sale, astfel că nu mai stă pe gânduri şi o întreabă. Pragya se ruşinează foarte tare şi nu îi poate răspunde mamei sale şi încearcă să schimbe subiectul către decizia mamei sale de a o căsători cu Abhi. Pragya începe să îi povestească mamei sale despre sentimentele pe care ea le are pentru Abhi, iar văzându-şi fiica atât de fericită, Sarla nu poate fi decât la fel de fericită.
Abhi o şochează pe Tanu când îi refuză cererea în căsătorie, spunându-i că familia lui este foarte ataşată de Pragya şi nu îi poate răni. Bulbul o aude pe Pragya cum povesteşte despre dragostea ei pentru Abhi şi ţine să îi reamintească surorii ei că tot ceea ce este între ei are la bază un compromis, chiar şi nunta. Bulbul îşi dă seama că sora ei este total îndrăgostită de Abhi, care rămâne şocat în momentul în care ajunge la Sarla acasă, iar aceasta îl numeşte „fiu”.facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro