Înşelată, dar îndrăgostită! Pragya este hotărâtă să lupte în continuare pentru Abhi

Chiar dacă Abhi a făcut-o să treacă prin umilinţe de nedescris, Pragya este extrem de îndrăgostită de el şi parcă mai hotărâtă ca oricând sa nu îi cedeze locul ei lui Tanu.

Abhi încearcă să o pedepsească pe Pragya, dar ea acceptă totul fericită, fiind total îndrăgostită de el. Menajera din casa lui Abhi îi pregăteşte masa lui Pragya pentru că ea era pe fugă, iar Tanu devine extrem de geloasă şi îi amestecă praf de ardei iute în mâncare pentru ca Pragya să bea foarte multă apă şi să i se facă rău. Pragya mănâncă fără să comenteze din mâncarea picantă, iar când vede că se simte rău, Abhi îi oferă chiar el un pahar cu apă. Pragya refuză să bea apă şi aleargă repede să îşi clătească gura, iar Abhi începe să râdă de ea. Pragya începe să vomite şi o vede pe menajeră simţindu-se vinovată de ceea ce i se întâmplă, iar Abhi crede că Pragya joacă doar teatru pentru a impresiona pe toată lumea.


Abhi reuşeşte să o oblige pe Pragya să bea un pahar cu apă, fără să ştie că acest lucru i-ar face şi mai mult rău, iar Pragya se simte din ce în ce mai ameţită şi leşină. Abhi reuşeşte să o prindă şi să o ajute să se pregătească pentru ceremonie. Pe de altă parte, Tanu devine furioasă şi încearcă să îl întoarcă pe Abhi împotriva lui Pragya. Ba mai mult, încearcă să o lovească pe Pragya, dar aceasta o pune la punct şi îi spune că ea este soţia şi că ea va fi o prioritate mereu pentru Abhi.

Citeşte şi:

Tanu intervine din nou! Vezi până unde au ajuns conflictul dintre Abhi şi Pragya

A rămas în închisoare! Surpriză de proporţii pentru Abhi, chiar de la soţia lui

Abhi ajunge la închisoare! Vezi ce face Pragya pentru a-şi salva soţul


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro