A rămas în închisoare! Surpriză de proporţii pentru Abhi, chiar de la soţia lui

După noaptea petrecută în închisoare, dimineaţa eliberprii era tot ce îşi dorea Abhi, dar se pare că acest lucru mai are de aşteptat, din cauza soţiei lui, care şrie că dacă va fi aliberat va avea mai mult de suferit.

Alia încearcă să ascundă familiei faptul că fratele ei celebru este în închisoare. Pragya nu vrea să plece din faţa secţiei de poliţie până când Abhi nu este eliberat, chiar dacă Sarla şi Purabh înceracă să o convingă să plece. Când Pragya se întâlneşte cu Alia, o ceartă foarte tare, pentru că nu a făcut nimic să îl ajue pe fratele ei.


Pragya rămâne şocată când Alia îi spune că intenţionat l-a lăsa pe Abhi în închisoare, pentru a învăţa să nu mai suporte persoanele greşite, făcând bineînţeles referire la soţia lui. Mitali află a două zi, din ziare, faptul că Abhi a fost arestat, iar că sala pe care el încerca să o revendice era chiar sala de festivităţi a soacrei lui Abhi.


Abhi este eliberat din închisoare şi tratat de inspectorul de poliţie ca o adevărată celebritate, moment în care Tanu şi Alia ajung şi ele la secţia de poliţie şi încearcă să afişeze o falsă îngrijorare pentru Abhi. Exact atunci ajunge şi Pragya la scţie, unde este rugată să semneze o declaraţie în favoarea lui Abhi, dar ea face exact contrariul, ceea se îl înfurie foarte rău pe soţul ei. Nici mama lui Pragya nu înţelege ce a fost în capul ei, dar mai târziu, Pragya îi explică mamei sale că a făcut toate astea pentru binele lui Abhi.

Citeşte şi:

Abhi ajunge la închisoare! Vezi ce face Pragya pentru a-şi salva soţul

Abhi face mari sacrificii pentru familia lui Pragya! Vezi de ce a fost în stare pentru soţia lui

Pragya a ajuns la mila lui Abhi! Îşi va ajuta rock star-ul soţia?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro