Pragya a ajuns la mila lui Abhi! Îşi va ajuta rock star-ul soţia?

Problemele pe care familia lui Pragya le are cu sala de festivităţi par departe de a se termina, iar Pragya ajunge chiar să îi ceară lui Abhi să o ajute, chiar dacă nu îşi doreşte asta. Răspunsul lui Abhi a fost unul extrem de dureros pentru ea, rock star-ul începând să râdă atunci când soţia lui îi cere ajutorul.

Abhi nu scapă de ideea că Pragya încearcă să o denigreze pe Tanu în faţa familiei lui şi este hotărât să o înveţe o lecţie, dar Pragya începe să dărâme lucruri atunci când Abhi aduce în discuţie sala de festivităţi a mamei ei. Pragya îi explică lui Abhi că acea sală a fost sursa lor de venit până acum şi nu îi vine să creadă că totul se poate destrăma. Pragya încearcă să îl convingă pe soţul ei să o ajute cu această problemă, rugându-l să îşi folosească influenţa pentru a îi ajuta familia, iar după ce ascultă tot ce are de spus Pragya, Abhi izbucneşte în râs.


Târziu, Alia află despre problemele pe care le are familia lui Pragya, dar se bucură extrem de mult că Pragya trece prin asemenea momente. Sarla este pregătită sufleteşte pentru a organiza ultima nuntă în sala de festivităţi. Pragya se hotărăşte să ia şi ea parte la nunta care va avea loc în sala lor de festivităţi, dar se enervează foarte tare atunci când află că invitatul special al petrecerii este chiar Abhi, soţul ei. În timp ce Pragya şi Abhi continuă să se certe, el îşi dă seama că în adâncul sufletului lui suferă pentru toate problemele prin care trece familia ei.

Citeşte şi:

Minciuna a ieşit la iveală! Abhi şi Tanu nu se mai pot ascunde de familia rock star-ului

Pragya îi dă decisiva lui Tanu! Abhi nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă între soţie şi amantă

Coaliţie între Pragya şi amanta soţului! Întorsătură de situaţie incredibilă pentru Abhi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro