Coaliţie între Pragya şi amanta soţului! Întorsătură de situaţie incredibilă pentru Abhi

Relaţia dintre Pragya şi Abhi este una tot mai proastă, rock star-ul aducându-şi amanta în casa în care locuieşte cu soţia lui, fiind la un pas de a fi descoperit de rudele lui.

Mătuşa şi verişorii lui Abhi vin la el, pentru a le face o surpriză lui şi lui Pragya, dar surpriza o au ei, atunci când nu îi găsesc în camera lor. Mai târziu, mătuşa lui Abhi o vede pe Pragya şi o întreabă de Abhi, iar Pragya nu ştie ce să răspundă, şi încearcă să îi facă să nu vadă faptul că Abhi petrece timp cu Tanu.


Pragya încearcă să îl sune pe Abhi şi să îl avertizeze, dar Tanu vede apelul ei şi îi răspunde, ba mai mult, se ceartă cu ea. Pentru a nu îl pune într-o situaţie neplăcută pe soţul ei, Pragya le cere rudelor lui să aştepte să meargă ea să îl caute, iar Abhi rămâne şocat de faptul că mătuşa lui a intrat deja în casă.


Abhi şi Tanu se gândesc cum să iasă din situaţia neplăcută, şi se hotărăsc să o ascundă pe Tanu, pentru a nu o vedea rudele lui, iar apoi el se înţelege cu Pragya ce minciună să le spună rudelor. Familia lui Abhi este fericită că au putut intra în cameră, şi că îi pot oferi surpriza. Pe parcursul discuţiei cu Pragya şi Abhi, mătuşa şi verişorii aud un zgomot ciudat.

Citeşte şi:

Momente extrem de jenante pentru Pragya! Abhi îşi tratează soţia fără pic de respect

Casa groazei îi apropie pe Abhi şi Pragya! Iată cum o sperietură face ceea cea nimeni nu a mai reuşit,

Dragostea face minuni! Bulbul l-a salvat pe Purabh de la moarte


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro