Casa groazei îi apropie pe Abhi şi Pragya! Iată cum o sperietură face ceea cea nimeni nu a mai reuşit

Atât Bulbul şi Purabh cât şi Abhi şi Pragya trec prin momente tensionate, dar de natură diferită. Pe Abhi şi Pragya îi apropie o sperietură, iar Bulbul şi Purabh sunt pe punctul de a se despărţi din cauza Sarlei.

Abhi şi Pragya nu se liniştesc şi continuă să se certe. În tot acest timp, Sarla îşi dă seama că Bulbul a minţit-o din nou şi a mers să se întâlnească cu Purabh. Sarla se decide să meargă acasă la Purabh, pentru a-i prinde pe cei doi împreună. Abhi şi Pragya ajung la o casă, care pare părăsită, iar celor doi le este teamă să intre. Abia în momentul în care ei văd un bărbat care se plimbă prin casă, cu o lanternă în mână, Pragya începe să ţipe, ca din gaură de şarpe.


În acelaşi timp, Bulbul se decide să meargă să se întâlnească cu un bărbat, pentru a discuta despre sala de ceremonii a familiei ei. Bărbatul se poartă foarte necuviincios cu ea, iar Bulbul începe să îl pălmuiască. În tot acest timp, Pragya şi Abhi încearcă să intre în casă, şi să îşi controleze frica, fără niciun rezultat.


Abhi şi Pragya rămân blocaţi în casa groazei, iar cei doi au ajuns la stadiul în care să fie speriaţi în egală măsură, de atmosfera stranie din casă. Familia lui Abhi este din ce în ce mai îngrijorată din cauza faptului că nu ştie nimic despre Pragya şi Abhi de foarte mult timp. Pragya şi Abhi sunt din ce în ce mai speriaţi, mai ales că bărbatul din casă se denumeşte fantomă. Exact în momentul în care Purabh şi Bulbul au o discuţie, Sarla îşi face apariţia pentru a o certa pe Bulbul şi a o acuza de faptul că a minţit-o din nou.

Citeşte şi:

Dragostea face minuni! Bulbul l-a salvat pe Purabh de la moarte

Fericirea nu a durat prea mult pentru ei! Bulbul și Purabh au fost nevoiți să renunțe unul la celălalt

Familia a renegat-o! Bulbul are interzis în casa ei!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro