Familia a renegat-o! Bulbul are interzis în casa ei!

Scurta escapadă a lui Bulbul cu Purabh i-a adus acesteia numai probleme, mama ei interzicându-i definitiv să intre în casă.

Sarla reuşeşte să ajungă la ea acasă şi descoperă că bona a plâns, iar Bulbul îl obligă pe Purabh să o ducă înapoi acasă. Abhi întră în cameră, şi începe să se certe cu Pragya, ba chiar îi cere pe un ton, deloc prietenos, să părăsească camera. Până când Abhi iese din baie, Pragya pleacă din cameră, ceea ce îl face foarte fericit, ba chiar începe să danseze.


Toată familia este ocupată să aibă grijă de Sarla şi nimeni nu observă că Bulbul se află în faţa casei. Unul din verişorii ei observă într-un final că Bulbul este afară, iar când îi anunţă pe toţi că ea este în faţa casei, Sarla le ordonă tuturor să nu mai pronunţe niciodată numele lui Bulbul în acea casă.


Cât timp Abhi şi Pragya continuă să se certe, Tanu vine la ei acasă, unde dădacă începe să o insulte. Tanu devine furioasă şi vrea să spună tuturor că ea etse cea pe care Abhi o iubeşte şi că se vor căsători, dar Alia o opreşte şi îi aduce aminte că trebuie să îi impresioneze pe toţi, într-un mod pozitiv. Pragya merge împreună cu Abhi acasă la mama ei, iar ea îl roagă să nu îi spună nimic Sarlei, despre relaţia lor, până când nu se simte mai bine. Pragya îl roagă pe Abhi să vină să o ia mai târziu acasă, moment în care Abhi se enerveză foarte rău şi astfel începe o ceartă aprinsă între ei.

Citeşte şi:

Alia a luat chip de nebunie! Purabh o scapă cu greu pe Bulbul din mâinile ei

Boala Sarlei îi apropie pe Pragya şi Abhi! Să fie acesta momentul în care îşi dezvăluie iubirea?

Nimic nu îi merge bine lui Bulbul! Mama ei a suferit un atac de cord


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro