Nimic nu îi merge bine lui Bulbul! Mama ei a suferit un atac de cord

Fuga lui Purab cu Bulbul a creat foarte multe controverse, ba chiar şi o mare suferinţă, pentru mama lui Bulbul. Chiar dacă acum Bulbul îşi poate trăi povestea de dragoste cu Purabh, Sarla suferă îngrozitor din cauza lui Pragya.

Abhi aruncă acuze grave la adresa lui Pragya, spunând în stânga şi în dreapta că ei îi este ruşine cu familia ei şi nu consideră că face parte din acea familie, plus că o acuză de faptul că a ascuns multe lucruri despre relaţia dintre Bulbul şi Purab. Abhi cere familiei lui să aleagă între el şi Pragya. Pragya pleacă din casa lui Abhi, singură, şi se îndreaptă către staţia de autobuz. Atunci când îşi dă seama că Tanu şi Alia au izgonit-o pe Pragya, Abhi se îngrijorează foarte tare.


Bulbul şi Purab au probleme serioase cu maşina, iar atunci când îşi dau seama că nu mai este nimic de făcut, cei doi se decid să îşi petreacă noaptea acolo unde i-a lăsat maşina. Sarla este foarte neliniştită, şi se decide să se întâlnească cu Pragya, astfel că porneşte către casa lui Abhi. În drum spre Pragya, Sarla suferă un atac de cord şi cade, inconştientă, pe stradă. Din fericire, Suresh şi Rachna se aflau în zonă şi i-au oferit primul ajutor.

Citeşte şi:

Adevărul a ieşit la iveală! Purabh şi Bulbul îşi pot trăi în sfârşit povestea de dragoste

O nuntă distrusă, alta pe cale să se concretizeze! Purabh şi Bulbul sunt la un pas de a îşi oficializa relaţia

Purabh a luat cea mai importantă decizie din viaţa lui! Vezi cum a reacţionat viitoarea lui soţie


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro