O nuntă distrusă, alta pe cale să se concretizeze! Purabh şi Bulbul sunt la un pas de a îşi oficializa relaţia

Faptul că Purabh a părăsit-o pe Alia înainte de nuntă a scandalizat pe toată lumea, iar Bulbul este foarte supărată pe el, din cauza nebuniei pe care a făcut-o.

Tanu nu mai rezistă, şi îl trezeşte pe Abhi pentru a-i spune despre scrisoarea de la Purabh, pentru Alia. Bineînţeles că ea nu îi spune exact ce a citit în scrisoare, şi schimbă cu totul conţinutul, acuzând-o pe Pragya pentru toată situaţia creată. Răutăţile nu se opresc aici, ea dându-i chiar şi o adresă lui Abhi, acolo unde crede ea că se află Pragya cu Purabh.


Alia îşi iese efectiv din minţi, şi îi cere lui Abhi să meargă cu ea pentru a-i căuta pe cei doi, gândundu-se chiar să ia un pistol cu ea, pentru a o omorâ pe Pragya. Chiar dacă încearcă să o liniştească pe Alia, Abhi este decis să îi ofere o lecţie lui Pragya pentru ceea ce i-a făcut surorii lui.


Purabh nu are nicio idee despre ceea ce este pe cale să se întâmple, el devenind extrem de emoţionat atunci când o aşteaptă pe Bulbul, inima parcă sărindu-i din piept atunci când o vede. Bulbul îi înşeală toate aşteptările lui Purabh atunci când ajunge la el, deoarece ea îl ceartă foarte tare pentru nebunia pe care a făcut-o. Exact în momentul în care Purabh o cere pe Bulbul de soţie, acesta primeşte un apel de la Abhi, care îl ceartă pentru ceea ce i-a făcut surorii lui, pentru a doua oară.

Citeşte şi:

Purabh a luat cea mai importantă decizie din viaţa lui! Vezi cum a reacţionat viitoarea lui soţie

S-a furat mirele! Purabh lasă totul baltă pentru a fi alături de femeia pe care o iubeşte cu adevărat,

Un accident de maşină uneşte destine! Purabh şi Bulbul sunt din ce în ce mai îndrăgostiţi unul de celălalt


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro