Un accident de maşină uneşte destine! Purabh şi Bulbul sunt din ce în ce mai îndrăgostiţi unul de celălalt

Accidentul de maşină pe care Bulbul l-a avut au apropiat-o şi mai mult de Purabh, acesta fiind nedezlipit de ea pe toată perioada cât a stat în spital.

Purabh merge la spital împreună cu Bulbul şi Pragya, pentru a completă actele necesare pentru muncă. Cum Bulbul nu se simţea foarte bine, Purabh a îmceput să se certe cu medicii, dar s-a calmat atunci când Bulbul a început să îşi revină. Pragya este impresionată de faptul că spitalul avea nevoie de sânge, astfel că se hotărăşte să doneze.


Abhi este asaltat de fani atunci când ajunge la spital, pe care îi lasă baltă însă atunci când o vede pe Pragya întinsă pe pat, iar medicii nu făceau nimic pentru ea. Când se trezeşte Pragya, şi îl întreabă ce caută acolo, Abhi realizează că ea nu a avut nicio legătură cu accident, şi doar a donat sânge. Abhi îi vede pe Purabh şi pe Bulbul împreună, însă nu îşi dă seama că ei defapt sunt vechi îndrăgostiţi.


Purabh o sună pe Bulbul, a doua zi după nuntă, pentru a-i spune faptul că deşi Alia a insistat foarte mult să se sărute, el nu a putut face acest lucru. Emoţionată, Bulbul nu mai poate continua discuţia, şi îi închide telefonul lui Purabh. A doua zi, Sarla merge la Bulbul pentru a o întreba dacă este pregătită pentru nunta lui Purabh cu Alia, dar aceasta încearcă să se eschiveze, spunând că trebuie să meargă la ziua de naştere a unei prietene.

Citeşte şi:

Minciuna are picioare scurte! Sarla, mama lui Bulbul, a aflat ce tot au încercat să îi ascundă! Vezi cum a reacționat femeia

Abhi îşi dă seama de sentimentele lui Pragya pentru el! Iată cum se schimbă comportamentul vedetei faţă de soţia lui

Răsturnare dramatică de situație! Bulbul şi Purabh sunt la un pas să-și dezvăluie pasiunea pe care o împărășesc!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro