Abhi îşi dă seama de sentimentele lui Pragya pentru el! Iată cum se schimbă comportamentul vedetei faţă de soţia lui

Oricât ar încerca, Abhi şi Pragya nu îşi mai pot ţine ascunse sentimentele. Apropierea dintre cei doi, din timpul petrecerii îl face pe Abhi să îşi dea seama de faptul că sentimentele lui Pragya pentru el sunt chiar sincere.

Abhi îi întâmpină pe invitaţi cu urme de ruj pe faţă, iar aceştia încep să râdă, dar Abhi nu înţelege ce este atât de amuzant. Pragya încearcă să salveze situaţia, şi chiar dacă îi şterge lui Abhi urmelşe de ruj, acesta tot nu înţelege ce au găsit toţi de râs, până când ajunge în faţa unei oglinzi, moment în care înţelege totul.


În încercarea de a-şi salva soţul, Pragya reuşeşte să îi lase o altă urmă de ruj, iar atunci când îl vede, bunica lui Abhi izbucneşte din nou în râs. După tot ce s-a întâmplat între ei, Abhi îşi dă seama că cea care ţine cu adevărat la el este Pragya, şi nu Tanu, mai ales după episodul în care Pragya s-a sacrificat pentru a nu ajunge el la închisoare.


Alia dansează pe toată perioada ceremoniei cu Purabh, iar Pragya cu Abhi, ceea ce o miră pe Pragya, pentru Abhi este extrem de atent cu ea, şi mai ales că nu a scăpat-o, aşa cum făcea de obicei. Alia nu renunţă la răutăţi, dar chiar în momentul în care se pregătea să strice toată mâncarea pregătită de mama lui Pragya, Purabh intră în bucătărie şi îi ruinează din nou planurile.

Citeşte şi:

Răsturnare dramatică de situație! Bulbul şi Purabh sunt la un pas să-și dezvăluie pasiunea pe care o împărășesc!

Pragya nu scapă de răutățile Aliei! Vezi cine o scapă de această dată de necazuri

Pragya dă frâu liber sentimentelor! Vezi ce a fost în stare să facă pentru Abhi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro