Pragya nu scapă de răutățile Aliei! Vezi cine o scapă de această dată de necazuri

Pragya nu reușește să scape de răutatea lui Alia și Tanu. Cele două sunt din ce în ce mai hotărâte să îi facă viața grea prin orice mijloace, chiar dacă asta înseamnă să facă rău și familiei ei.

Problemele pe care Abhi le are cu poliția nu par a se rezolva prea repede, iar pentru a-l salva pe Abhi, Pragya ia toată vina accidentului pe care l-a făcut, asupra ei, spunând polițiștilor că ea a condus mașina, sun influența băuturilor alcoolice. Bunica lui Abhi este foarte mândră de Pragya, după ce aceasta reușește să îl salveze pe nepotul ei de poliție. 
Pragya îi îndupleca pe polițiști cu ajutorul unei bijuterii, iar Abhi este total șocat de faptul că Pragya a făcut tot posibilul pentru a-l scăpa de închisoare. Pentru a scăpa de dubii, Abhi o întreabă pe Pragya ce a determinat-o să facă acest lucru, iar soția lui îi spune că a făcut totul pentru bunica lui, și pentru persoanele care țin la el.
Alia și Tanu își fac planuri pentru a se distra în oraș, însă bunica lui Abhi are alte gânduri, și îi trimite pe Pragya și Abhi în vizită, la cină, iat planurile lui Alia sunt distruse. Pentru a se răzbuna pe Pragya, Alia are de gând să ruineze cina, pentru a pune familia lui Pragya într-o lumină proastă. Purabh însă salveayă situația, când o sună pe Bul bul pentru a o anunța.
Citește și:facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro