Răsturnare dramatică de situație! Bulbul şi Purabh sunt la un pas să-și dezvăluie pasiunea pe care o împărășesc!

Apele par să se fi liniştit între Pragya şi Abhi, iar acum Bulbul şi Purabh sunt în centrul atenţiei. Chiar dacă încearcă de mult timp să îşi ascundă sentimentele, Abhi este pe punctul de a-i deconspira.

După ce Tanu şi Alia au încercat să o facă de ruşine atât pe Pragya, cât şi pe familia ei, iar Purabh a reuşit să le strice planurile, prin telefonul pe care i l-a dat lui Bulbul. Cei doi au decis să iasă la un restaurant, culmea, acelaşi în care vor să meargă şi Abhi cu Pragya, care a insistat foarte mult să iasă cu soţul ei la un restaurant normal.


Cum nicio ieşirea de-a lor nu poate fi lipsită de incidente, Abhi se ia la bătaie cu un bărbat, pentru a-i lua apărarea soţiei lui, ceea ce o face extrem de fericită pe Pragya. Bunica lui Abhi se hotărăşte să îi ofere cadou lui Pragya o rochie, pentru a o purta la petrecerea lui Alia, dar aceasta nu ratează ocazia de a o supăra din nou pe Pragya.


Oferindu-se să îi dea personal rochia lui Pragya, Alia îi înlocuieşte rochia cu una mult mai scurtă, care nu se încadrează deloc în stilul vestimentar al lui Pragya. Pentru a nu îl supăra pe Abhi, Pragya se hotărăşte să poarte totuşi rochia, chiar dacă nu se simte deloc comfortabil. Abhi se supără când vede rochia, dar totul prinde sens atunci când bunica lui Abhi vede şi ea rochia, şi îşi dau seama că totul este planul lui Alia.

Citeşte şi:

Pragya nu scapă de răutățile Aliei! Vezi cine o scapă de această dată de necazuri

Pragya dă frâu liber sentimentelor! Vezi ce a fost în stare să facă pentru Abhi

Pragya face dezvăluiri uluitoare! Vezi ce nu poate să mai ţină ascuns


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro