Minciuna are picioare scurte! Sarla, mama lui Bulbul, a aflat ce tot au încercat să îi ascundă! Vezi cum a reacționat femeia

Dacă până acum au reuşit să ţină ascuns ce se întâmplă cu adevărat între ei, Pragya şi Abhi sunt pe punctul de a fi deconspiraţi, şi nu de oricine, ci chiar de mama lui Pragya, care începe să pună din ce în ce mai multe întrebări.

Abhi îi aplică o corecţie lui Puneet, iar Tanu şi Alia nu se lasă mai prejos, şi îl muştruluiesc pentru comportamentul  dezgustător pe care l-a avut în timpul petrecerii. Abhi nu se poate abţine, şi este pe punctul să dezvăluie care este adevărata relaţie dintre el şi Tanu, dar se răzgândeşte şi o numeşte doar ceaq mai bună prietenă a surorii lui.


Alia nu o poate lăsa pe Pragya în pace, şi începe să îi insulte familia de faţă cu toţi invitaţii. Lui Alia i se alătură, bineînţeles şi Tanu, amandouă jignindu-i familia lui Pragya cât pot de mult, iar Tanu încearcă prin asta să îi facă o impresie cât mai bună lui Abhi. Sarla, începe să îşi pună anumite semne de întrebare cu privire la faptul că Tanu se află în permanenţă la Abhi acasă, însă Bulbul salvează situaţia, cu o minciună.


Sarla nu este foarte convinsă de spusele lui Bulbul, astfel că o ia la întrebări pe Pragya despre legătura dintre Tanu şi Abhi. Pragya nu îi poate spune mamei ei adevărul, şi încearcă să o convingă de faptul că între ea şi Abhi totul este bine.

Citeşte şi:

Abhi îşi dă seama de sentimentele lui Pragya pentru el! Iată cum se schimbă comportamentul vedetei faţă de soţia lui

Răsturnare dramatică de situație! Bulbul şi Purabh sunt la un pas să-și dezvăluie pasiunea pe care o împărășesc!

Pragya nu scapă de răutățile Aliei! Vezi cine o scapă de această dată de necazuri


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro