S-a furat mirele! Purabh lasă totul baltă pentru a fi alături de femeia pe care o iubeşte cu adevărat

Nunta lui Purabh cu Alia este una cu bucluc. Purabh nu îşi mai poate ascunde sentimentele pentru Bulbul, chiar dacă a acceptat nunta cu Alia doar de dragul ei.

Cât timp ceremonia nunţii lui Purabh cu Alia continuă, Bulbul merge la prietena ei acasă, căreia îi povesteşte despre ea şi Purabh, şi toată povestea lor de dragoste, dar şi sacrificiul pe care el îl face din dragoste pentru ea. Abhi, neândemânatic, reuşeşte să îi păteze rochia lui Pragya, iar aceasta se supără foarte rău pe el. Chiar dacă încearcă să se strecoare de la petrecere, pentru a merge în camera lui Pragya să îşi schimbe rochia, cei doi sunt obligaţi să participe la una dintre tradiţii.


Alia are de gând să aştepte terminarea ceremoniei, pentru a fi sigură că nunta s-a concretizat, iar apoi să o dea afară din casă pe Pragya, iar Purabh rămâne pur şi simplu şocat când află toate astea. Pentru a nu avea loc un eveniment neplăcut, Purabh încearcă să o sune pe Bulbul să o anunţe, dar aceasta nu îi răspunde la telefon.


Cum Pragya a plecat de la nuntă, iar Purabh este de negăsit, Alia trage concluzia că cei doi au plecat împreună, iar Pragya a făcut asta pentru a se răzbuna pe Abhi. În tot acest timp, Purabh încearcă din răsputeri să vorbească cu Bulbul, însă ea nu vrea să îi răspundă sub nicio formă. Alia nu îşi mai poate controla furia şi vrea să se răzbune pe familia lui Pragya pentru ceea ce ea crede că se întâmplă cu Purabh şi Pragya.

Citeşte şi:

Un accident de maşină uneşte destine! Purabh şi Bulbul sunt din ce în ce mai îndrăgostiţi unul de celălalt

Minciuna are picioare scurte! Sarla, mama lui Bulbul, a aflat ce tot au încercat să îi ascundă! Vezi cum a reacționat femeia

Abhi îşi dă seama de sentimentele lui Pragya pentru el! Iată cum se schimbă comportamentul vedetei faţă de soţia lui


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro