Adevărul a ieşit la iveală! Purabh şi Bulbul îşi pot trăi în sfârşit povestea de dragoste

Întâlnirea dintre Abhi şi Purabh este una cât se poate de acidă, iar faptul că Pragya l-a minţit în legătură cu relaţia dintre Purabh şi Bulbul îl face pe Abhi să ia decizii radicale.

Abhi se înfurie foarte tare pe Pragya şi este pe punctul de a rupe simbolul căsătoriei lor de la gâtul ei, dar Bulbul îş opreşte la timp, şi îi explică faptul că tot ceea ce se întâmplă este doar o neînţelegere, iar Pragya nu are nicio legătură cu cele întâmplate. Pentru a o salva pe sora ei, Bulbul îi mărturiseşte lui Abhi că Purabh este îndrăgostit de ea, şi nu de Pragya. Şocat de cele auzite, dar asta nu îl scapă pe Purabh de furia lui Abhi, fufie care îl face pe Abhi să îl lovească pe Purabh, aruncându-l pe scări.


Purabh o ia pe Bulbul de acolo, şi pleacă împreună, cu maşina lui. Chiar dacă povestea dintre Pragya şi Purabh s-a lămurit, Abhi tot este supărat pe faptul că Pragya l-a minţit, atât pe el cât şi pe familia lui, şi este decis să o facă să părăsească casa, pentru totdeauna. Abhi îşi anunţă sora despre cele întâmplate, mai ales despre faptul că Purabh a plecat cu Bulbul.


Alia şi Abhi sunt hotărâţi să îi dea o lecţie lui Pragya, iar atunci când Purabh îl sună pentru a afla noutăţi despre Pragya, Abhi îi închide telefonul şi îi cere să nu îl mai sune niciodată.

Citeşte şi:

O nuntă distrusă, alta pe cale să se concretizeze! Purabh şi Bulbul sunt la un pas de a îşi oficializa relaţia

Purabh a luat cea mai importantă decizie din viaţa lui! Vezi cum a reacţionat viitoarea lui soţie

S-a furat mirele! Purabh lasă totul baltă pentru a fi alături de femeia pe care o iubeşte cu adevărat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro