Boala Sarlei îi apropie pe Pragya şi Abhi! Să fie acesta momentul în care îşi dezvăluie iubirea?

Atacul de cord pe care l-a suferit Sarla i-a şocat pe toţi, iar Abhi este nedezlipit de soţia lui. Tanu şi Alia încearcă chiar şi acum să o necăjească pe Pragya, dar aceasta nu se lasă sub nicio formă.

Akaash este cel care anunţă familia lui Abhi că mama lui Pragya a făcut un atac de cord, iar aceştia pleacă într-un suflet către spital, acolo unde Sarla este internată. Doctorii o anunţă pe Pragya, dar şi pe ceilalţi că Sarla va intra în operaţie, lucru care îi sperie pe toţi.


Atunci când îl vede pe Abhi, Pragya merge direct la el şi îi sare în braţe, iar el nu refuză, ba din contră, o consolează pe soţia lui. Nu trece mult timp, până când Pragya află de la dădaca ei că Sarla  a vorbit la telefon cu Tanu. Pragya se enervează foarte rău şi se hotărăşte să vorbească cu Tanu şi pleacă de la spital. Alia rămâne şocată când o vede pe Pragya stând împietrită în faţa uşii. Chiar dacă Tanu şi Alia sunt decise să îi dea o lecţie lui Pragya, ele rămân pur şi simplu şocate când Pragya o pălmuieşte pe Tanu.


După muştruluiala pe care i-a aplicat-o lui Tanu, Pragya se întoarce la spital, unde îl găseşte pe Abhi, care îi roagă pe medici să înceapă mai repede operaţia Sarlei. Pragya se simte măgulită de faptul că Abhi o numeşte pe Sarla, mama lui. Chiar dacă face tot posibilul să o ajute, Abhi este încă foarte supărat pe Pragya.

Citeşte şi:

Nimic nu îi merge bine lui Bulbul! Mama ei a suferit un atac de cord

Adevărul a ieşit la iveală! Purabh şi Bulbul îşi pot trăi în sfârşit povestea de dragoste

O nuntă distrusă, alta pe cale să se concretizeze! Purabh şi Bulbul sunt la un pas de a îşi oficializa relaţia


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro