Alia a luat chip de nebunie! Purabh o scapă cu greu pe Bulbul din mâinile ei

Fuga lui Purabh cu Bulbul a încins toate spiritele, iar întoarcerea lor la spitalul unde Sarla este internată a creat şi mai multe controverse, Alia fiind la un pas să o strângă de gât pe Bulbul.

Pragya se teme foarte tare de consecinţele pe care le-ar putea avea atacul de cord asupra mamei sale. Bulbul este disperată să ajungă la mama ei la spital, dar cum maşila lor este stricată, ea se hotărăşte să o sune pe Pragya de pe telefonul lui Purabh. Cea care răspunde este dădaca lui Abhi, crezând că Purabh vrea să vorbească cu Pragya. Când dădaca lui Abhi îl sună pentru a vorbi cu el şi cu Pragya, toţi cred că vor să o certe pe Pragya, dar nu este deloc aşa, ba din contră, o felicită pentru sacrificiile făcute.


Mai târziu, dădaca le explică faptul că bulbul este cea care a plecat cu Purab şi ea i-a explicat cum s-au întâmplat de fapt lucrurile, iar Abhi este obligat să îi ceară scuze lui Pragya. Sarla iese din starea de inconştienţă şi cere să îl vadă pe Abhi, şi chiar dacă Pragya încearcă să amâne întâlnirea lor, Abhi a intrat pe uşă. Pragya este surprinsă de faptul că Abhi nu îi spune nimic mamei ei, ba din contră, încearcă să evite cât de mult subiectul, pentru a nu îi face rău.


Când ajung la spital, Purabh şi Bulbul şunt şocaţi de faptul că îi găsesc acolo pe Abhi şi pe Alia. Când îi vede împreună pe Purabh şi Bulbul, Alia devine extremd e nervoasă şi încearcă să le saboteze maşina, pentru a nu putea pleca. Răutăţile ei nu se opresc aici, ba chiar încearcă să o omoare pe Bulbul, dar Purabh ajunge la timp să o oprească.

Citeşte şi:

Boala Sarlei îi apropie pe Pragya şi Abhi! Să fie acesta momentul în care îşi dezvăluie iubirea?

Nimic nu îi merge bine lui Bulbul! Mama ei a suferit un atac de cord

Adevărul a ieşit la iveală! Purabh şi Bulbul îşi pot trăi în sfârşit povestea de dragoste


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro